•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  TANTESTÜLET  HÁZIREND  PEDAGÓGIAI PROGRAM  EMELTSZÍNTŰ TESTNEVELÉS  CSENGETÉSI REND  KÖNYVTÁR  E-KÖNYVTÁR    E-ISKOLAÚJSÁG-R 
k Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola

             4300 Nyírbátor, Zrínyi Ilona u. 48.       
                     
                KAPCSOLAT        
k

 

Szülői tájékoztató


 

Tisztelt Szülők!

Arra kérjük Önöket, hogy szánjanak időt az alábbiakban megfogalmazott „tájékoztató levél” elolvasására, melyben összegeztük gondolatainkat.

Az iskolai hétköznapokat ebben a rendkívüli helyzetben csak egymást segítve és támogatva tudjuk elfogadhatóvá tenni.

A Szülő és a Tanár együttműködésén alapul, hogy a nehéz körülmények ellenére is, esetenként eltérve a megszokottól, közösen tegyünk azért, hogy az Önök Gyermeke, a mi Tanítványunk számára eredményes legyen a tanulmányi munka.

Az elmúlt időszakban több tanártársunk is hiányzott, ami jelentősen megnövelte az őket helyettesítők terheit a napi feladatok ellátásában. Helyettesítéskor minden esetben törekedtünk a szakszerű helyettesítésre, de ez a jelenlegi helyzetben nem mindig volt megoldható.

A Kréta rendszer felületén található, online oktatást biztosító alkalmazások majd a digitális oktatás elrendelése esetén épülnek be a mindennapi gyakorlatba.

A jelenlegi pandémiás állapot minket is aggodalommal tölt el, mi is félünk, mint mindenki más,  de intézményünk valamennyi dolgozója igyekszik kitartani, és erőn felül helytállni.

Szeretnénk megnyugtatni Önöket, hogy a járványügyi szabályok pontos betartása és betartatása érdekében mindent megteszünk. Engedjék meg, hogy néhányat ezek közül most nevesítsünk, melyeket már az első tanítási nap óta bevezettünk, sokszor megelőzve az újabb és újabb intézkedési utasításokat:

-          Szeptember 1-jétől testhőmérséklet mérés történik. Kezdetekben kézi hőmérővel, őszi szünet óta pedig két helyen felszerelt hőkapuval.

-          A takarító személyzet folyamatosan és fokozott odafigyeléssel végzi a napi fertőtlenítést.

-          Őszi szünetben megtörtént az intézmény teljes körű nagytakarítása, fertőtlenítése.

-          A tanulók túlnyomó részt saját osztályukban vannak, a szaktantermekbe pedagógus kíséretével mennek.

-          Szünetekben minden tanuló csak a kijelölt helyen tartózkodik. Iskolánk elrendezése erre tökéletes megoldást tudott biztosítani. A tanulócsoportok keveredését ezáltal el tudjuk kerülni.

-          A délutáni hazaengedés két helyszínen, és a csoportok folyamatos kiengedésével történik, ezzel is kerülve a tömeges csoportosulásokat.

-          Minden tanteremben, közösségi térben biztosított a járványügy által előírt, fertőtlenítő hatású kézfertőtlenítő falra szerelt adagolókból, illetve a kézmosási lehetőség, valamint a papírtörlő használata szintén falra szerelt adagolókból.

Mindezeken túl a szülők megnyugtatására örömmel tudatjuk, hogy intézményünkben a Covid 19 tesztelés már két alkalommal is megtörtént, és minden tesztelt, neveléssel - oktatással foglalkozó dolgozó NEGATÍV eredménynek örülhetett!

Kérjük, támogassanak bennünket türelemmel, jószándékkal és megértéssel! További együttműködésükben bízva, tisztelettel:

A Nyírbátori Magyar – Angol Kéttannyelvű Általános Iskola Nevelőtestülete

k