•Viszontlátásra! ...... Viszontlátásra! ....... Viszontlátásra! •
logo

NYÍRBÁTORI MAGYAR-ANGOL KÉTTANNYELVŰ 

ÁLTALÁNOS ISKOLA, 

ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

                                                                  4300 Nyírbátor Zrínyi I. u. 48.                                                           
..
Nyítólap Iskolánkról Diákok Művészeti
 Iskola
Emelt szintű
testnevelés
Házirend
Tantestület Archívum
Pedagógiai
program
Kapcsolat
Logikuckó Versenyek Eredményeink Tanévrendje Galéria Könyvtár Iskolaújság
Alapítvány Pályázatok Archívum
k
k
k

Iskolánk karácsonyi programjainak egyik fénypontjaként tündökölt a 2016. december 15-én megrendezett Karácsonyi versmondó délután. Immár 18. alkalommal gyűltek össze felső tagozatos diákjaink, hogy szívhez szólóan a szeretetet rímeken keresztül hirdessék és kinyissák a szíveket a legszebb ünnep szentségére.

A huszonnyolc szavaló diák egytől egyig méltó magaslatára emelte az ünnepet és őrizte az iskola hagyományát. A háromtagú zsűri folyvást a könnyeivel küszködött. A szeretetbe nem illik bele a versenyszellem, itt sem volt szó róla, mert ez egy adok és kapok érzelmi törődés volt. Mindenki nyert, bár tizenkét tanuló apró jutalomba részesült, talán csupán azért, mert verselésük megindítóbbra sikerült. 

Gyerekek, köszönjük Nektek a csodálatos délutánt és természetesen köszönet illeti az odaadó felkészítő pedagógusokat is.

Jutalomban részesült: Orosz Vanda, Treszkai Klaudia, Sersényi Dóra, Mitrócsák Dóra, Vitális Eszter, Turcsák Cintia, Havasi Márton, Nagy Péter, Hegedüs Dóra, Nagy Adrienn, Takács Barbara, Rédai Petra.

k


k


k
vissza fel

vissza a nyitólapra
k
k
k