•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  TANTESTÜLET  HÁZIREND  PEDAGÓGIAI PROGRAM  EMELTSZÍNTŰ TESTNEVELÉS  CSENGETÉSI REND  KÖNYVTÁR  E-KÖNYVTÁR    E-ISKOLAÚJSÁG-R 
k Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola

             4300 Nyírbátor, Zrínyi Ilona u. 48.       
                     
                KAPCSOLAT        


Ez történt 2020 februárjában

Süssünk, süssünk valamit…
A 4. a osztály tanulói és négy vállalkozó kedvű anyuka "fantázia muffin"-okat sütött a tankonyhán. Almásat, fahéjasat, citromosat, minden földi jóval ízesítettet...


kk
kk

Újabb finomságok készültek a tankonyhán. Az 1. a osztály, és a szülői munkaközösség tagjai Erika nénivel ínycsiklandó nutellás- és málnás tekercset készítettek közösen, amit jó hangulatban el is fogyasztottak, ígérve, hogy hamarosan ismét sütnek valami finomat.

kk
kk

2020.02.20-án a Báthory Anna Református Általános Iskola és Óvodában megrendezett Báthorys mesemondó versenyen Illés Dorka , 2. a osztályos kisdiák 1. helyezést ért el, továbbá Lakatos Lia Mária és Borsos Petra. Petra 4. a osztályos tanulók különdíjas lettek! . Szívből gratulálunk!

kk
kk

Antal Dávid 5.a osztályos diákunk 2020. 02. 22-én Debrecenben a Hajós Alfréd Kupa I. fordulóján 200 m hát úszáson 1.helyen végzett, továbbá: 100 m pillangón szintén 1.helyen, 400 m gyors úszáson is 1.helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk!

k

A házi helyesírási verseny eredményhirdetése képekben

hk
kk

2020.02.21-én az alsó tagozatos tanulók farsangoltak.

kk
kk
kk
kk
kk