•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  
k

       
K
BALLAGÁS

2014-2022

„ Mindenki máshoz ért, más talentumot kapott. És ezzel tudunk mi is alkotni. Teremteni. Újat adni a világhoz.” – hangzott el a Ballagási Ünnepségen a gyönyörű ünnepséget megálmodó és a tanulókat felkészítő pedagógustól, Szencziné Donka Zsuzsanna igazgatóhelyettestől.

Büszkeséggel telten nyújtottuk át tanulóinknak az elismeréseket, és ők büszkén vették átmegérdemelt jutalmaikat. 

A hagyományokhoz hűen kiosztásra kerültek a Talentum Alapítvány kuratóriumi díjai. A díjakat átadta Nagyné Bagaméri Éva intézményvezető asszony és a kuratórium elnökasszonya, Németh Eszter.

A 2021/2022-es tanévben a kuratórium kibővítette díjazását, és létrehozta az „ISKOLÁÉRT” díjat, amelyet a jó tanulmányi eredmények mellett az iskoláért végzett közösségi, kulturális és sporttevékenységükért kapott: Bakó Hanna Panna, Baracsi Gréta, Kiss Fruzsina, Macos Nikola, Nagy Dávid, Vámos Boglárka, Zatik Anna 8. a osztályos tanulók.

A SOKSZÍNŰ tehetség díjat Birta Luca, Illés Eszter, Ricsei Laura 8. a osztályos tanulók vehették át.

Az ÉV SPORTOLÓJA címet Antal Dávid 7. a osztályos tanulónak adományozta az idén is a kuratórium.

Az ÉV TANULÓJA díjat Tóth Tamás Zsombor 8. a osztályos tanuló érdemelte ki.

Díjat kaptak a nyolc éven át kitűnő tanulók: Bakó Hanna Panna, Birta Luca, Illés Eszter, Kiss Fruzsina, Nagy Dávid, Ricsei Laura, Tóth Tamás Zsombor, Vámos Boglárka, Zatik Anna, és a további három tanuló, akik nyolc éven át jeles tanulók voltak: Baracsi Gréta, Macos Nikola 8. a osztályos tanulók és Sarkadi Noémi 8. b osztályos tanuló.

Jutalmaztuk azon tanulóinkat, akik középfokú B2 komplex nyelvvizsgát szereztek angol nyelvből:

Bakó Hanna Panna, Birta Luca, Macos Nikola, Nagy Dávid, Ricsei Laura, Tóth Tamás Zsombor, Vámos Boglárka, Zatik Anna,

és akik középfokú szóbeli nyelvvizsga bizonyítvánnyal rendelkeznek angol nyelvből:

Baracsi Gréta, Illés Eszter, Kiss Fruzsina, Méhész Levente.

Nevelőtestületi dicséretben részesültek: Bakó Hanna Panna, Baracsi Gréta, Birta Luca, Illés Eszter, Kiss Fruzsina, Macos Nikola, Méhész Levente, Nagy Dávid, Ricsei Laura, Tóth Tamás Zsombor, Vámos Boglárka, Zatik Anna.

Koós Gábor diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus köszönetet mondott Ricsei Laurának, Kiss Fruzsinának és Birta Lucának DK munkájukért.

 

Nyugdíjba vonulása alkalmából Pedagógus Szolgálati emlékérmet vehetett át Baracsiné Magyar Csilla Mária tanárnő.

Intézményünk virággal köszönte meg a szülői munkaközösség tagjainak a támogató segítséget, név szerint: Birtáné Nagy Krisztinának, Nagyné Hutóczki Valériának, Tóth Enikő Ildikónak, Vámosné Hegedűs Máriának és Farkas Mihálynénak.

 

Az ünnepi megemlékezés keretében az intézmény vezetősége köszönetet mondott odaadó munkájáért Abroncsos Judit tanárnőnek.

K
K
K
vissza