•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  
k Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola

             4300 Nyírbátor, Zrínyi Ilona u. 48.       
                     
                KAPCSOLAT        

Intézményünk új pedagógusai:

TURGYÁN IZABELLA

k

Diplomámat 2006-ban szereztem matematika tanár szakon, ennek megfelelően matematikát tanítok felső osztályosoknak (5., 6., 7. osztály). Nyírbátor járási körzetében lakom Piricsén.

NÉMETI NIKOLETTA

k

A Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola egyik újonnan érkezett tanítója vagyok. Tanulmányaimat a Nyíregyházi Egyetemen folytattam, ahol az idén végeztem. Pályakezdő pedagógusként egy cserfes kis osztályt kaphattam a 2. c osztály tanulóinak személyében. Célom, hogy a lehető leggyorsabban összecsiszolódjunk, és hogy tudásommal és a szakmai gyakorlat alatt szerzett tapasztalataimmal a gyerekek fejlődését és előmenetelét maximálisan elősegíthessem.

FORGÁCSNÉ DOBOS EMŐKE

 k

A Nyírpilisi Általános Iskolából érkeztem. Ott zömében ének-zene tantárgyat tanítottam. Ebben az intézményben az 5. b, c, és a 6. c osztályban magyar nyelv és irodalmat tanítok. Ének-zenét ezekben az osztályokban, és a 6. b, d-ben, a 7. b, c, d-ben, és a 8. b, c-ben oktatok. Szeretek versmondó versenyeken részt venni. Szívesen segítek be az ünnepi műsorokban zenei részletekkel.

NAGYMAROSI ISTVÁNNÉ

k

Tanító (magyar nyelv és irodalom műveltségi terület), Népi játék-,és kézi-és gépi hímző oktató
Tanítói munkámat a gyermekek szeretete, tisztelete vezérli. A pályán eltöltött 33 év során az oktatás mellett igyekeztem tanítványaimat is egymás elfogadására, segítésére nevelni. Célom, hogy minden gyermekkel megszerettessem a tanulást, sikerélményhez juttassam őket. Arra törekszem, hogy megfelelő alappal rendelkezzenek, képességeikhez mérten a legjobban tudjanak teljesíteni. Szabad időmben nyári táborokban, rendezvényeken népi bőrös foglalkozást tartok, ahol a gyermekek apró ajándéktárgyakat készíthetnek.

MIKÓ TIBOR ISTVÁN, tanító

k

 Székely községben összevont osztályban oktattam. A mi iskolánk nagyon jó közösség volt, családias hangulattal. 1-3 összevont osztályban minden tantárgyat én tanítottam. A facebook zárt csoportunk fejlécére az volt írva:” A tanító csak a kaput nyitja ki, belépni mindenkinek egyedül kell.” Minden tudásommal segítettem az ismeretszerzést és öröm volt látni a gyerekek fejlődését.

MIKÓ TIBOR ISTVÁNNÉ, tanító

k

34. tanévemet kezdem ezen a szép, de sokszor rögös pályán. A hosszú évek alatt sok gyermekkel, rengeteg módszerrel ismerkedtem meg. Ha választás elé állnék, most is a pedagógus pálya mellé tenném le a voksomat. Pedagógiai hitvallásomnak Móricz Zsigmond szavait választottam:

„Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud, és nagyobb jótétemény sem.”

PUSKÁS JÁNOSNÉ

k

Végzettségem: Gyógypedagógiai asszisztens.

Dolgoztam az Éltes Mátyás Általános Iskolában, gyógypedagógia asszisztensként. Családi házban voltam gyermekfelügyelő. Gyerekesély irodában, szociális mentor. Nyírpilisi Általános Iskolában pedagógiai asszisztens voltam. Asszisztensi munkám során, célom a nevelők segítése.

k