•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  
k

       

2022. november 4. – Pályaorientációs nap

Az idén az alsós és felsős osztályok a Pályaorientációs napon kimozdultak az osztálytermekből és közös kötött programokon vettek részt.

A kicsik vetésforgóban sétáltak el a Mentőállomásra, ahol rálátásuk nyílt a mentőszolgálat munkájára, és belülről is megnézhették, hogyan néz ki egy mentőautó. Addig a másik csoport (1-2. osztályosok és 3-4. osztályosok csoportja) a tűzoltók munkájába nyert betekintést a Tűzoltóállomáson.

Intézményünk udvarára hat fő rendőr érkezett rendőrautóval, amibe a tanulók beülhettek, és megismerkedhettek a rendőri intézkedés során használt eszközökkel. Ebben minden évfolyam felváltva részesült.

Közben az ötödikesek a Képzési alosztály tájékoztatóját hallgatták meg. A hatodikosok a bűnmegelőzésről tudhattak meg többet. A hetedikesek határrendészet előadás hallgatói voltak. A nyolcadikosok részt vettek a Mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Technikum és Kollégium bemutatkozó előadásán, majd a Nagykállói MSZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola és végül a Nagykállói Budai Nagy Antal Szakközépiskola kínálta szakokról informálódtak.

Mindezek mellett az osztálytermekben az osztályfőnökök segítségével a gyerekek a jövőbe tekintettek. Mi leszel, ha nagy leszel? kérdésre kerestek válaszokat rajzos, játékos formákban.

k
k
k
k
k
k
k
VISSZA