•Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján• Lapozgasson oldalainkon!. Oldalaink folyamatosan frissülnek!
FŐOLDAL  TANTESTÜLET  HÁZIREND  PEDAGÓGIAI PROGRAM  EMELTSZÍNTŰ TESTNEVELÉS  CSENGETÉSI REND  KÖNYVTÁR  E-KÖNYVTÁR    E-ISKOLAÚJSÁG-R 
k Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola

             4300 Nyírbátor, Zrínyi Ilona u. 48.       
                     
                KAPCSOLAT        

Egy hónap távlatából

 

       A Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola elsős kisdiákjai ügyesen belerázódtak az iskolai életbe, szépen elsajátították az iskolánkban folyó napi rutint. Így örömmel nyugtáztuk, hogy a tanévkezdés legkisebbjeinknek zökkenőmentes volt. A világjárvány okozta helyzetnek megfelelően intézményünk aulájában és a közösségi terekben a maszk használata kötelező, a szülők az iskolába nem, vagy csak engedéllyel léphetnek be. 2020. október 1- jétől belépéskor a gyermekeknek lázat mérünk, belépéskor mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítő használata. A betegség tüneteit mutató gyerekek esetén a riasztási protokollnak megfelelően járunk el. Szeptemberben a járványügyi előírásoknak megfelelően mind alsó mind felső tagozaton szülői értekezletet tartottunk online illetve személyes találkozások formájában, természetesen elkerülve a csoportosulásokat.

   Október 06-án, az aradi vértanúk napján osztálykeretben emlékeztünk meg nemzeti hőseinkről, valamint Nagyné Lőrincz Lilla tanárnő iskolánk Faliújságján is megjelenítette az eseményeket. 

   Októberben pályaorientációs napot szervezünk, melynek célja, hogy tanítványainkat megismertessük a különböző foglalkozásokkal. Felidézünk régi, már nem létező szakmákat, valamint beszélgetünk a napjainkban is működő, válaszható foglalkozásokról. Hisszük, hogy segítenünk kell felsőbb évfolyamos tanítványainknak abban, hogy találják meg a megfelelő középiskolát a sikeres jövőjük érdekében.

    Az október 23-ai ünnepi műsor is – hasonlóan a tanévnyitóhoz- rendkívüli lesz, vélhetően a sulirádión keresztül elevenítjük fel az ’56-os hősök dicsőséges pillanatait.

                                                                                                             Kóródiné Tóth Mária

                                                                                          munkaközösség-vezető

k
VISSZA