•Viszontlátásra! ...... Viszontlátásra! ....... Viszontlátásra! •
logo

NYÍRBÁTORI MAGYAR-ANGOL KÉTTANNYELVŰ 

ÁLTALÁNOS ISKOLA

                                                                  4300 Nyírbátor Zrínyi I. u. 48.                                                           
..
Nyítólap Iskolánkról Emelt szintű
testnevelés
Házirend
Tantestület Pedagógiai
program
Kapcsolat
Logikuckó Tanévrendje Alapítvány Könyvtár Iskolaújság
Pályázatok Archívum

A Talentum alapítvány támogatottjai 2017-ben

 

Intézményünk tanítványai kimagasló munkájukért az idén is részesülhettek a Talentum alapítvány támogatásában. Nagy Márta a Talentum Alapítvány kuratóriumának elnöke adta át az elismeréseket Gyermán László intézményvezető úrral.

Nemzetközi képzőművészeti fesztiválon elért 2. helyezéséért Talentum Díjban részesült: Vitális Eszter 8.c osztályos tanuló.

Sikeres középfokú komplex nyelvvizsgát tett angol nyelvből Nagy Péter Attila 8. a osztályos tanuló, akit az Alapítvány pénzjutalomban részesített.

A nyolc éven keresztül jeles tanulmányi eredményt elért tanulók Elismerő oklevélben és a Talentum Alapítvány pénzjutalmában részesültek:

Böszörményi Dóra 8.a osztályos tanuló

Harcsa Fruzsina 8.a osztályos tanuló

Vékony Hajnalka 8.a osztályos tanuló

Czirják Máté 8.c osztályos tanuló

Lukács Alexandra 8.c osztályos tanuló.

A Talentum Alapítvány Kuratóriuma további elismeréseket adott át végzős tanulóinknak, akik nyolc éven át tanúsított kitűnő tanulmányi eredményeikért Elismerő oklevelet és a Talentum Alapítvány pénzjutalmát vehettek át:

Brevák Gergő 8.a

Bucskó Panna 8.a

Nagy Péter Attila 8.a

Turcsák Cintia 8.c

Sersényi Dóra 8.c

Takács Zsanett 8.d

Szép hagyomány iskolánkban, hogy a legjobban teljesítő tanulók közül a nevelőtestület kiválasztja a legeredményesebb diákokat és nekik az Év Tanulója címet, valamint a "Sokszínű Tehetség Díjat" adományozza. A "Sokszínű Tehetség Díj" elnevezés utal azon diák munkájának összetettségére, aki kiérdemli ezt a díjat.

Az általános iskolai tanulmányai alatt nyújtott, kiváló tanulmányi munkájáért, a különböző szintű tanulmányi versenyeken elért dobogós helyezéseiért, a sokszínű kulturális tevékenységéért, iskolánk és városunk jó hírnevének öregbítéséért az iskolavezetés e tanévben a "Sokszínű Tehetség Díjat három tanulónak adományozta, akik Díszoklevelet a Talentum Alapítvány pénzjutalmát valamint az iskola Emlékplakettjét vehették át.

"Sokszínű Tehetség Díjasok:

Turcsák Cintia 8.c

Takács Zsanett 8.d

Sersényi Dóra 8.c

A 2016/2017-es és a korábbi tanévekben nyújtott kiváló tanulmányi munkájáért, az országos tanulmányi versenyeken elért dobogós helyezéseiért, iskolánk és városunk jó hírnevének öregbítéséért az iskolavezetés e tanévben egy igen "Sokszínű Tehetségnek adományozta az Év Tanulója címet, aki Díszoklevelet és a Talentum Alapítvány pénzjutalmát valamint az iskola Emlékplakettjét vehette át: Nagy Péter Attila 8.a

 

Gyermán László intézményvezető ezúton mondott köszönetet azoknak a szülőknek, akik több éven keresztül összefogták egy-egy osztály szülői közösségét, nagy odaadással, lelkiismeretesen segítették a nevelő-oktató munkánkat, iskolai rendezvényeinket.

Elismerésben részesült:

Drigán Lászlóné

Nagyné Lőrincz Lilla

Szilágyi László                                                 8.a osztályból

Deméné Nagy Mónika                                   8.b osztályból

Lukácsné Orosz Krisztina                              8.c osztályból

Továbbá a Talentum alapítvány támogatja tanítványaink kimagasló munkáját.

A 2016/2017-es és a korábbi tanévekben nyújtott kiváló tanulmányi munkájáért, az országos tanulmányi versenyeken elért dobogós helyezéseiért, iskolánk és városunk jó hírnevének öregbítéséért az „Év tanulója Díjat NAGY PÉTER ATTILA 8. a osztályos tanuló érdemelte ki.

Talentum díjat és a vele járó pénzjutalmat vehetett át:

VADON ROLAND 6. a osztályos tanuló különleges sportágban jeleskedik: a sporthorgászatban, ahol U15-ös kategóriában országos 1. helyezést ért el. Országunkat képviseli Írországban a világbajnokságon.

Nagyon sok tehetséges úszó tanuló jár intézményünkbe.
Nemzetközi versenyeken állhattak a dobogón.
Ebben a tanévben a legtehetségesebb „Sport Talentum díjat „ és pénzjutalmat vehetett át:

ANTAL DÁVID 2. a osztályos tanuló
SZAKÁCS KAMILLA 5. a osztályos tanuló
PÁL ATTILLA 7.b osztályos tanuló
Ők a Magyar Úszószövetség által irányított Észak- Alföldi régió válogatott tagjai.

 
Művészeti területen kimagasló teljesítményéért, az OMSZ Felhők c. rajzpályázatán  elért 1. helyezéséért Talentum díjban  és pénzjutalomban részesül:

SERES ANTÓNIA 5. a osztályos tanuló

A Talentum alapítvány emlékplakettjét és pénzjutalmat veheti át:

Az év sportolója díjjal TÖLGYES DOROTTYA.

 

vissza az első lapra